10 važnih događaja u životima svih nas kada cvećem možete izraziti osećanja

Društvene mreže

Dobro došli na još jedan naš BLOG POST gde obradjujemo zanimljive teme za vas.
poklon cvece isporuka cveca beograd dostava


1.   Rođenje deteta

Najlepša stvar na svetu, zato i nosi prvo mesto na našoj listi. Obradujte ponosne mame, u tim trenucima pažnja im je najpotrebnija. Ako niste u mogućnosti da lično posetite mamu i bebu, poručite aranžman online i nama prepoustite dostavu. Ljubazno osoblje naših porodilišta uvek nam izađe u susret (tu smo već uvežbani :)).
Preporuka: ako želite da budete drugačiji poručite naše
specijalizovane aranžmane za toplu dobrodošlicu beba na svet.

2. Odbrana diplomskog

Završetak studija predstavlja prekretnicu u životu, prelazak iz bezbrižnog doba u svet odraslih. Već je tradicija da se diplomcima uručuje cveće (posebno nežnijem polu :)). Time im odajemo poštovanje i divljenje, za sav trud koji su godinama ulagali i na kraju uspeli, a u isto vreme dajemo vetar u leđa za predstojeće podvige!
Odaberite buket od
kala, kraljevskog ljiljana ili suncokreta.

3. Odlazak u penziju

Još jedna od tranzitnih faza života, dozvolite da se oni koji idu u penziju osećaju i dalje korisnim i važnim. Pokažite im da neko misli na njih i u tim godinama života, iznenadite ih buketom, bombonjerom i dobrom flašom vina. 


4. Kupovina stana/useljenje - veoma stresna faza u životu svakog pojedinca. Toliko toga treba izabrati, urediti a opet spakovati u ograničen budžet. Poželite dragim ljudima srećno useljenje u novi dom uz naše
saksijisko cveće. Tako ćete im uneti dugovočnost i svežinu u životni prostor, a sa druge strane dati skroman doprinos uređenju enterijera.

5. Veridba

Događaj koji prethodi svadbi… Bez obzira  na to da li se proslavlja intimno ili glamurozno, obradujte buduću mladu buketom svežeg cveća. To ne mora biti grandiozni buket, možete odabrati nešto skomniju varijantu. Buduća mlada će to doživeti kao "probni" bidermajer, možda joj baš Vaš buket pomogne u odabiru cvetne dekoracije za predstojeće venčanje.

6. Svadba

Svadbeno veselje je svakako samo za sebe isprepletano cvetnom simbolikom. Ukoliko niste u mogućnosti da odete na svadbu ili venčanje, onda obavezno pošaljite cvetni aranžman, kako i naša kultura nalaže. Odaberite nešto glamurozniju varijantu.

7. Dan majki

Svaka mama zaslužuje pažnju i ljubav, ne samo određenog dana u godini, već svih 365 dana. Za najpožrtvovanije osobe u životima svih nas preporučujemo neki od aranžmana upakovanih u naše elegantne (box) kutije.

 


8. Krsna slava - cenjen dan u našoj kulturi i religiji. Pažnju smo mu poklonili u nekoliko navrata u ranijim post-ovima. Ukoliko ste ih propustili, potražite
ovde.

9. Tužni događaji

U životu se, nažalost, dešavaju i one druge, ne tako lepe stvari. Budite uz svoje bližnje u ovim momentima. Cvećem ćete pokazati saosećajnost, ali i dati znak da ste tu i da pružate podršku i oslonac.

10. Rođendani i godišnjice - završićemo našu listu sa lepim i radosnim događajima. Ništa manje važni, rođendani i godišnjice se tradicionalno obeležavaju i ispoštuju svake godine. Trudite se da budete kreativni u odabiru poklona ali i načina proslave. Birajte različite vrste cveća sa različitom simbolikom. Preporučujemo nežne i romantične fišeke ruža (možete ih pogledati ili poručiti
ovde).  Ne zaboravite, cveće otkriva osećanja. Kako na onoj strani koja ga poklanja, tako i na suprotnoj.

 Vaša DECORA

Društvene mreže

Cvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman