Kalendar slava da ne zaboravite.

Društvene mreže

Kalendar slava da ne zaboravite.

Dragi naši, došlo je vreme slasnih zimskih slava. Onih gde se slatko jede, pije, druži i uživa. Bilo da ste domaćin ili gost, vi se samo opustite. Mi smo tu i da vas podsetimo, a i da vam pomognemo da se adekvatno spremite unapred.

 

Ukoliko ste domaćin, ne zaboravite da ukrasite slavsku trpezu cvetnim aranžmanima. Cveće uvek unosi toplinu i radost, a za slavski dan toga treba da bude u izobilju. Vrstu cveća možete odabrati prema bojama koje preovlađuju na trpezi (tanjiri, stolnjaci). Možete ih ukombinovati sa motivima koji se nalaze na salvetama. Takođe možete sveže cveće iskoristiti za dekoraciju pribora, kao što je prikazano na fotografiji. Nemojte preterati sa cvetnim aranžmanima, stavljajte ih na sto u tolikom razmaku da ostane dovoljno prostora za hranu, ipak je slava u pitanju.

 

Ako se ipak nađete u ulozi gosta, pripremite stomak za slasnu gozbu, naoružajte se dobrim raspoloženjem i ponesite buket za domaćicu. Nekoliko ideja o poklonima za slave pogledajte ovde

 

Ukolilo ipak ne stižete, ili imate više domaćina koji slave isti dan, dozvolite da vam i tu budemo od pomoći. Isporučićemo aranžmana po vašem izboru na adresu domaćina, u vreme koje vi želite. Uz flašu dobrog vina, elegantno pakovanje i iskrene čestitke, naravno. Pogledajte našu online ponudu, a dostavu cveća prepustite nama.

 

Još je ostalo da vas podsetimo koje nam sve slave predstoje u nastupajućem zimskom periodu. Sledi pregled po mesecima. Obuhvatili smo naredna tri meseca, novembar-januar.

 

Uživajte i srećna slava!

Živeli!

 

Novembar


08. Sveti Dimitrije (Mitrovdan)

16. Sveti Georgije (Đurđic)

21. Sveti arhanđel Mihailo (Aranđelovdan)

24. Sveti Stefan Dečanski (Sv. Mrata)


Decembar


04Vavedenje presvete Bogorodice

17. Sveta Varvara

19. Sveti Nikola


Januar


09. Sveti Stefan

14. Sveti Vasilije

20. Sveti Jovan Krstitelj

27. Sveti Sava

29. Sveti apostol Petar (Časne verige)

Društvene mreže

Cvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman