Poslednji trendovi u pakovanju cveća.

Društvene mreže

Za vas pišemo zanimljivosti o cveću.
Pakovanje cveća - poslednji trendovi.

Dobro nam došao, Februaru! Nakon dugog i prazničnog Januara sigurno uplovljavamo u 2018. godinu. Čeka nas dosta toga, puno posla, još više ljubavi i nekoliko nežnih praznika.

Nedelja jutro je, pijem svoju prvu jutarnju kafu dok mi novogodišnje lampice idalje blinkaju sa prozora. Napolju je sneg. Posmatrajući ga kroz prozor iz udobne fotelje, osećam toplinu, ušuškanost i sigurnost. Mir i spokoj, a u isto vreme uzbuđenje. Upravo takve osećaje bude i naša plišana pakovanja u kojima svakodnevno isporučimo desetina raskošnih cvetova, samo da bi nekog iznenadili, obradovali i ulepšali dan.

Sigurno je i vama već zapalo za oko, pojavili su se neki novi načini pakovanja i aranžiranja rezanog cveća. Stvari su otišle na viši nivo, biljke su dobile svoje kućice, udobne kutije, fišeke, posude, korpice. Razlog tome je elegancija, dugotrajnost, eksluzivnost ali i praktičnost. Sve u cilju povećanja vašeg zadovoljstva, da naši krajni korisnici što više i duže uživaju u pogledu i mirisu božanstvenih primeraka prirode.

Novi trendovi nam donose i različite materijale, kao što su pliš, til, svila. Tako dobijamo neobične spojeve ispunjene nežnošću i elegancijom. Za vas i zbog vas pratimo trendove, uvodimo novine, bavimo se inovativnošću i kreativnošću, predstavljamo vam Decora ekskluzivna pakovanja. Idealna su kao poklon za praznike koje nam predstoje nap utu ka proleću. Tu su Dan Zaljubljenih, Dan žena… Pripremamo vam još svašta lepo, do tada uživajte u eleganciji koja sledi:

1.       Plišani fišeci – neobični, jedinstveni, praktični za nošenje, pogodni za mala iznenađenja. Dostupni su u četiri boje: nežno roze, vatrena bordo, elegantna crna i neustrašiva zelena. Izaberite boju prema prilici i senzibilitetu osobe kojoj je buket namenjen. Više informacija možete pronaći ovde.


 

2.   Plišane kutije – luksuz dostupan u tri boje i u dva različita oblika. Mogu biti okrugle ili pravougaone, bele, bordo ili crne. Nećete pogrešiti bilo koju da odaberete. Pogledajte više fotografija ovde i napravite izbor.


3.       Pakovanja dekorisana velikom mašnom od tila i satena – za posebne prilike i specijalna iznenađenja.

4.       Aranžmani posebnih obilka – na vaš zahtev pravimo aranžmane u obliku slova ili nekih drugih vama bitnih oblika.  Pogledajte koliko to jedinstveno izgleda ovde.

Društvene mreže

Cvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman