Cvećara Decora na Banovom Brdu

Društvene mreže

Nova cvećara DECORA se nalazi na Banovom Brdu, u ulici Blagoja Parovića br. 103z. Za Vas smo otvoreni svakim danom od 07:30 do 21:30...
Cvećara Decora na Banovom Brdu


Dobre vesti i za Vas i za nas. Otvorili smo novu cvećaru da bismo Vam bili što bliže, da biste Vi lakše došli do nas. Mi smo tu zbog Vas, ali i zato što volimo svoj posao prepun boja i mirisa, neverovatnih oblika i aranžmana.


             

Nova cvećara DECORA se nalazi na Banovom Brdu, u ulici Blagoja Parovića br. 103z. 

Za Vas smo otvoreni svakim danom od 07:30 do 21:30, a sa nama možete porazgovarati ili zatražiti savet vezan za cveće, ali i poručiti cveće na telefone 011/2547-283 ili 069/2547-283.


Naravno, ukoliko ste sprečeni iz bilo kog razloga da nas posetite i obradujete svojim prisustvom, a želite cveće na određenoj adresi u određeno vreme, pogledajte naš sajt i rubrike „kako naručiti“ i „dostava cveća“. Potrudićemo se da Vam udovoljimo.


I da Vam još nešto kažemo! Ne morate čekati neku posebnu priliku da biste poklonili cveće, ne morate nešto zgrešiti da biste se „vadili“ buketom ruža, cveće poklanjajte u svakoj prilici i u svako vreme, tu sigurno nema greške. Kad god Vam padne na pamet draga osoba obradujte je bar jednim cvetom, jer jedan cvet u neočekivanim, spontanim, situacijama više vredi nego buket za neki važan datum. 

Verujte nama i našem dugogodišnjem iskustvu.


                

Društvene mreže

Cvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman