Dostava

DOSTAVLJAMO CVEĆE U VAŠE IME NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA  Dostavna služba radi svakog dana u nedelji od 08-22h.

U slučaju odluke Vlade RS o zabrani rada trgovina usled mera protiv pandemije Covid-19, naše radnje neće raditi dok će online poručivanje i dostavna služba raditi nesmetano uz poštovanja svih mera prevencije.

  Izlazimo u susret svim vašim željama i potrebama. 
  Kontaktirajte nas slobodno preko telefona, viber, what's up chat aplikacija ili pošaljite email, dogovorićemo se sve.
Napišite nam ako imate želju, ideju ili pak i ako nemate ideju šta bi ali znate koji iznos ste planirali. Naše osoblje će Vam preporučiti aranžman ili buket za vašu priliku od najsvežijeg cveća tog dana. Komuniciraćemo slikama sa Vama, prilagodjavati aranžman vašim potrebama sve dok ne budete zadovoljni.

Naš motiv je vaše zadovoljstvo.

  069 3247 429 Decora Centar.
  069 2547 283 Decora Banovo Brdo.
  office@cvecaradecora.com

  Cveće za sahrane i pomene po želji dostavljamo na groblje direktno. Cveće se dostavlja 30 minuta pre početka opela u kapelu.

  Za sve vaše prilike potvrda dostave stiže na vaš email.

Cena dostave po zonama.
1. Zona 1  - 500 dinara. *za sve narudžbine preko 3000 dinara dostava je besplatna
2. Zona 2 Uži centar grada - 600 dinara

3. Zona 3 Širi centar grada - 800 dinara
4. Prigradska naselja - 1200 dinara


Cena dostave se automatski dodaje na iznos prilikom procesa poručivanja i plaćanja u zavisnosti od izabranog reona dostave.

           TU SMO DA VAM BUDEMO OD POMOĆI!


Naša dostavna služba primenjuje sve mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.
Lokacije koje dostava pokriva
Decora tim za dostavu cveća pokriva čitavu teritoriju grada Beograda i šire okoline. Nudimo vam i mogućnost dostave za druge gradove uz prethodni upit i dogovor preko naše kontakt forme ili putem ostalih kanala komunikacije.

~ POGLEDAJ PONUDU ~


Vreme dostave
Decora će naručeni aranžman isporučiti na naznačenu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke. Dozvoljeno odstupanje od željenog vremena isporuke jeste +/- trideset minuta.

Primalac i naručilac
Naručilac cveća može biti i primalac ako cveće naručuje za sebe. Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije dostupna (nije na željenoj adresi i sl.) u naznačeno vreme, cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na toj adresi. Kada se isporuka izvrši, cvećara Decora će naručioca obavestiti o izvršenoj dostavi putem telefona. Decora tim se trudi da dostavu izvrši na efikasan način, ipak ukoliko dođe do komplikacija tokom dostave poželjno je da naručilac bude telefonski dostupan.
Ukoliko se radi o dostavi cveća institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel, porodilište  molimo vas da nam naznačite i sledeće podatke - tačan naziv ustanove, adresa, kontakt telefon, broj sobe, sprat i slično. Posetom sekcijama kako naručiti i kako platiti omogućili smo vam lako i bezbedno naručivanje željenog proizvoda.

Izvršenje dostave
U najvećem broju slučajeva Decora tim uslugu dostave uspešno izvrši, ipak u određenim situacijama uspešnost ne zavisi samo od nas. U dole navedenim situacijama dostava će se smatrati izvršenom i ako nije izvršena:
  - ukoliko primalac odbija da primi cvetni aranžman;
  - kada adresa i podaci o primaocu nisu tačni ili adekvatno dostavljeni;
  - ukoliko primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu, a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime aranžman;
  - viša sila kojom je cvećara stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu;

!!! U SVAKOM SLUČAJU POKUŠAĆEMO SVE KAKO BI USPEŠNO IZVRŠILI DOSTAVU !!!
Za nas je svaki kupac važan.

U prva tri slučaja obaveštavamo naručioca o nastaloj situaciji. Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu ćemo smatrati izvršenom. Ukoliko želi, naručilac može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

Posetite neki od naših objekata ili pogledajte virtuelnu cvećaru - od saksijskog cveća, preko romantičnih aranžmana poput 101 ruže, pa sve do luksuznih poklona. Sigurno ćete pronaći nešto za svoju dušu ili za specijalnu priliku, sve ostalo prepustite nama, tu smo zbog Vas!  

Vaša Cvećara DECORACvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman