Dostava

DOSTAVA CVEĆA NA ADRESU - BRZO I DISKRETNO 

Svakog dana u nedelji od 08-22h.
Potvrda dostave stiže na vaš email u momentu isporuke.
PREPORUČUJEMO DA ZA 8.MART PORUDŽBINU URADITE PAR DANA RANIJE KAKO BI SE MAKSIMALNO POSVETILI DETALJIMA ZA VAS. NAMA JE NAJVAŽNIJE VAŠE ZADOVOLJSTVO.
Decora tim za svoje klijente stvara bukete i cvetne aranžmane za sve prilike, na profesionalan i kreativan način uz mogućnost Vašeg izbora i realizacije Vaših ideja. Pored toga, Decora Vam pruža čitav spektar različitih usluga, preko online kupovine proizvoda, sve do dostave cveća/aranžmana na željenu adresu.
U kategoriji preporučujemo izdvajamo za Vas svakog dana nove aranžmane i zanimljive proizvode.

Lokacije koje dostava pokriva
Decora tim za dostavu cveća pokriva čitavu teritoriju grada Beograda i šire okoline. Nudimo vam i mogućnost dostave za druge gradove uz prethodni upit i dogovor preko naše kontakt forme ili putem ostalih kanala komunikacije.

Cena dostave
Na teritoriji užeg centra Beograda isporuka Vaše porudžbine je besplatna, tj sadržana je u cenu kupljenog proizvoda ukoliko Vaša porudžbina prelazi iznos od 3000 dinara.

Ukoliko je iznos Vaše porudžbine manji od 3000 dinara snosite troškove dostave po zonama:

1. Uži centar grada - 500 dinara. *za sve narudžbine preko 3000 dinara dostava je besplatna
2. Širi centar grada - 800 dinara
3. Prigradska naselja - 1200 dinara


~ POGLEDAJ PONUDU ~

Vreme dostave
Decora će naručeni aranžman isporučiti na naznačenu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke. Dozvoljeno odstupanje od željenog vremena isporuke jeste +/- trideset minuta.

Primalac i naručilac
Naručilac cveća može biti i primalac ako cveće naručuje za sebe. Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije dostupna (nije na željenoj adresi i sl.) u naznačeno vreme, cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na toj adresi. Kada se isporuka izvrši, cvećara Decora će naručioca obavestiti o izvršenoj dostavi putem telefona. Decora tim se trudi da dostavu izvrši na efikasan način, ipak ukoliko dođe do komplikacija tokom dostave poželjno je da naručilac bude telefonski dostupan.
Ukoliko se radi o dostavi cveća institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel, porodilište  molimo vas da nam naznačite i sledeće podatke - tačan naziv ustanove, adresa, kontakt telefon, broj sobe, sprat i slično. Posetom sekcijama kako naručiti i kako platiti omogućili smo vam lako i bezbedno naručivanje željenog proizvoda.

Izvršenje dostave
U najvećem broju slučajeva Decora tim uslugu dostave uspešno izvrši, ipak u određenim situacijama uspešnost ne zavisi samo od nas. U dole navedenim situacijama dostava će se smatrati izvršenom i ako nije izvršena:
  - ukoliko primalac odbija da primi cvetni aranžman;
  - kada adresa i podaci o primaocu nisu tačni ili adekvatno dostavljeni;
  - ukoliko primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu, a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime aranžman;
  - viša sila kojom je cvećara stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu;

!!! U SVAKOM SLUČAJU POKUŠAĆEMO SVE KAKO BI USPEŠNO IZVRŠILI DOSTAVU !!!
Za nas je svaki kupac važan.

U prva tri slučaja obaveštavamo naručioca o nastaloj situaciji. Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu ćemo smatrati izvršenom. Ukoliko želi, naručilac može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

Posetite neki od naših objekata ili pogledajte virtuelnu cvećaru - od saksijskog cveća, preko romantičnih aranžmana poput 101 ruže, pa sve do luksuznih poklona. Sigurno ćete pronaći nešto za svoju dušu ili za specijalnu priliku, sve ostalo prepustite nama, tu smo zbog Vas!  

Vaša Cvećara DECORACvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman