Kako platiti

Kada pronađete proizvod koji želite da  naručite, kliknite na dugme ‘Dodaj u korpu’. 

Ukoliko ste planirali da poručite  samo jedan proizvod idite na Završi porudžbinu.  

Ukoliko ste pak, planirali da kupite više od jednog proizvoda idite na link Nazad na asortiman. Dalje  nastavljate sa kupovinom biranjem sledećeg proizvoda. 

Ukoliko se predomislite,  proizvod možete uvek izvaditi iz korpe tako što kliknete na dugme ‘izbriši’.  Kada ste završili sa izborom proizvoda koje želite da kupite, kliknite  sliku  ‘Vaša korpa’. Nakon toga otvoriće Vam se stranica gde će te popuniti  formular sa Vašim ličnim podacima. 

Ukoliko naručujete kao pravno lice [  preduzetnik, preduzeće ili organizacija ] kliknite na dugme “Pravna lica”.  Popunite pažljivo sve tražene podatke kako bi porudžbina bila validna.  Kada kliknete na dugme ‘Naruči’, izvršili ste naručivanje robe, a neko od naših  operatera će obraditi Vašu porudžbinu i kontaktirati Vas u vezi realizacije. 

Na teritoriji užeg centra Beograda isporuka Vaše porudžbine je besplatna, tj sadržana je u  cenu kupljenog proizvoda ukoliko Vaša porudžbina prelazi iznos od 3000 dinara.

Ukoliko je iznos  Vaše porudžbine manji od 3000 dinara snosite troškove dostave po zonama:

1. Zona 1 - 500 dinara. *za sve narudžbine preko 3000 dinara dostava je besplatna
2. Zona 2 Uži centar grada - 600 dinara
3. Zona 3 Širi centar grada - 800 dinara
4. Prigradska naselja - 1200 dinara

Kada ste već izabrali željeni proizvod imate više opcija da platite poručeno. U donjem delu imate opciju da platite putem devizne kartice odabirom jednog od dva procesuara: moneybooker ili 2checkout. Klikom na jednog od ova dva procesuara link Vas vodi direktno na stranicu za popunjavanje podataka sa Vaše kartice. Takođe, sistem automatski konvertuje poručeni  iznos iz dinara u evre ili dolare zavisno od odabranog procesuara. Vi možete da platite iznos bez obzira na valutu koja se nalazi na Vašoj kartici ( evro, dolari, funte ), jer sistem sam odrađuje konverziju.

Ukoliko plaćate u RSD (dinarima) na Vaš mail u roku od nekoliko minuta primićete upustvo za dinarsku uplatu. Upustvo sadrži iznos porudžbine, šta je poručeno i račun na koji trebate uplatiti navedeni iznos. Dokaz o uplati ste obavezni dostaviti nama na uvid minimum jedan sat pre roka isporuke. Naše osoblje redovno proverava naš sistem e-bankinga, tako da ukoliko ste izvršili uplatu, Vaša uplata će biti na vreme registrovana. 

Ukoliko nam iz nekog razloga niste dostavili dokaz o uplati, ili uplatu nismo registrovali u našem sistemu, smatraćemo porudžbinu ništavnom.

Ukoliko ste zakasnili sa uplatom pa ista stigne nakon roka isporuke, a mi istu nismo isporučili, nismo u mogućnosti da Vam vratimo novac, već možete svoju porudžbinu dobiti naknadno za neku drugu priliku.Cvećara Decora


Cvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman