Najčešća pitanja

Gde se nalazi cvećara Decora?
Cvećaru Decoru možete naći na dve lokacije. Naša prva radnja nalazi se na palilulskoj pijaci, u ulici Dobre Mitrovića bb.
Drugi lokal naše cvećare nalazi se na Banovom Brdu, u ulici Blagoja Parovića 103Z. Kontakt informacije za obe naše cvećare možete potražiti na ovoj stranici.

Kako da naručim cveće?
Cveće za vas ili vama dragu osobu možete naručiti na više načina. Porudžbine primamo u samim radnjama, putem telefona, e-maila, a takođe vam je dostupna i online kupovina na sajtu.

Kako funkcioniše dostava cveća?
Za aranžmane u vrednosti od 3.000 dinara, cvećara Decora nudi besplatnu dostavu za teritoriju užeg centra grada. Dostava vam je dostupna svakog dana u periodu od 7:30 do 22 sata, a po dogovoru to je moguće čak i van radnog vremena, ali se oko toga morate dogoviriti sa našim osobljem. Dostava cveća će biti obavljena u dogovoreno vreme, uz mogućnost variranja do 30 minuta u odnosu na dogovoreno vreme. Detaljnije o dostavi cveća možete saznati ovde.

Šta je sve u ponudi cvećare?
Cvećara Decora u svojoj ponudi ima bukete, cvetne aranžmane, rezano i saksijsko cveće i još mnogo toga.

Bidermajeri i dekoracija za venčanje
Cvetne dekoracije za venčanja, dekoracija automobila i raznovrsni bidermajeri takođe su deo ponude u cvećari Decora. U našoj ponudi svako može naći nešto po svojoj meri i ukusu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, učinićemo da vaše venčanje izgleda kao u bajci.


Cvecara Decora Facebook Cvecara Decora Instagram
Naš asortiman